Pallethandel De Boer

Werken bij

Pallethandel De Boer maakt deel uit van Herman de Haan Group. Met vestigingen in Hasselt, Zaandam en Cothen zijn wij actief in de inkoop, verkoop en productie van diverse soorten pallets. Dit realiseren wij met een enthousiast team van harde werkers. Onze medewerkers zijn nuchtere mensen met een praktische instelling. Samenwerking en elkaar ondersteunen staan bij ons hoog in het vaandel, want alleen samen bereiken we het maximale rendement. Wij zijn een erkend leerbedrijf, wat betekent dat zelfs studenten en BBL'ers bij ons terecht kunnen. We zijn er om je het vak te leren! Heb je interesse? Bekijk snel of er een passende vacature voor jou beschikbaar is.

Pallethandel De Boer

Onze cultuur

Wij streven naar het leveren van maximaal rendement voor onze klanten, en dit is alleen mogelijk als onze medewerkers zich hier volledig voor inzetten. Daarom creëren we een aangename werkomgeving en cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn, maar ook het teambelang vooropstelt. We moedigen samenwerking aan en ondersteunen elkaar in de groei. Het is belangrijk om een kritische maar constructieve houding aan te nemen, omdat we alleen samen ons doel kunnen bereiken.

Onze collega's zijn trots op het bedrijf vanwege de zichtbare impact die iedereen heeft. Bovendien hebben we persoonlijke relaties met veel van onze klanten, wat het werk nog boeiender maakt.

Wil jij ook deel uitmaken van een prettige en vriendelijke werkomgeving? Een plek waar jouw bijdrage echt gewaardeerd wordt? Dan ben je bij Pallethandel De Boer aan het juiste adres.

“Ik werk sinds mijn 18e in de pallets, nu al meer dan 35 jaar. Pallethandel de Boer was mijn eerste werkgever en ik heb er nooit over gedacht om weg te gaan. De passie voor wat we doen, het hechte team en elkaar accepteren, dat zijn dingen die ik erg waardevol vind. Ik ga nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk!”

Edwin Huijsman
Voorman gebruikte pallets / Chauffeur
Contact met ons?

Stel een vraag

Han van Bruggen
Han van Bruggen
Accountmanager Zaandam en Cothen
Onze website maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaringen op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Gaat u voor een optimaal werkende website? Kies dan voor Accepteren. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.