Pallethandel De Boer

Diensten

Verkoop

Zoekt u duurzame oplossingen voor het vervoer van uw goederen of producten? Dan stellen wij de juiste transportmiddelen ter beschikking. Wij bedienen klanten in diverse sectoren en branches door te voorzien in:

Wij halen het maximale rendement uit uw pallets

Ons primaire doel is kostenverlaging. Daarom vragen we niet meteen naar uw palletbehoefte, maar initiëren we eerst een gesprek over uw gehele logistieke keten. Zo kunnen we u van een goed doordacht advies voorzien.

Met een grondige inventarisatie komen we tot een ideale match tussen palletkeuze en logistiek proces. Dat biedt een blijvende besparing die groter is dan alleen de besparing op de inkoop van pallets.

Inkoop

Liggen bij u pallets na slechts één transportronde ongebruikt en in de weg? Pallethandel De Boer biedt de oplossing en wellicht zelfs een financieel voordeel voor u. Vaak zijn pallets na één of meerdere transporten nog in uitstekende staat. Met oog voor duurzaamheid en ons streven naar een circulaire economie, zetten wij ons in voor het hergebruik van deze pallets. Daarom kopen wij ze graag van u over.

Onze chauffeurs staan klaar om de gebruikte pallets bij u op te halen. De vergoeding die u ontvangt, is afhankelijk van de staat van de pallets en de gangbaarheid van de maten, en is marktconform.

Heeft u gebruikte pallets die uw bedrijfsruimte onnodig bezetten? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we een afspraak maken.

Medewerker van De Haan Bedrijfskleding achter computer bezig met voorraadbeheer

Reparatie

Jaarlijks nemen wij meer dan 200.000 pallets onder handen, waarbij we ze sorteren en repareren om ze een tweede leven te geven. Op deze manier kunnen onze klanten langer gebruikmaken van hun pallets, hun bedrijfskosten verlagen en hun rendement verbeteren. Bovendien dragen we op deze manier bij aan duurzaamheid.

Het reparatieproces van de pallets is grotendeels handmatig en we voorzien onze medewerkers van hoogwaardige hulpmiddelen en materialen. Bij binnenkomst worden de pallets gesorteerd op basis van afmeting en type. Vervolgens wordt de staat ervan beoordeeld en bepalen we of het nog kosteneffectief is om ze te repareren. De gerepareerde pallets worden teruggebracht naar de klant of verkocht als gebruikte pallets.

Opslag

Veel voorraad in uw bedrijf neemt kostbare ruimte in beslag die mogelijk elders effectiever kan worden benut. Voor onze grotere klanten, waar de opslag van pallets aanzienlijke ruimte in beslag neemt, bieden wij de mogelijkheid om extra ruimte te creëren door middel van een oplegger.

Wij plaatsen een oplegger op uw locatie, zodat uw medewerkers zelf kunnen bepalen wanneer ze de pallets willen laden. Zodra de oplegger vol is, ruilen wij deze om voor een lege oplegger.

Dankzij onze uitgebreide palletvoorraad heeft u bovendien minder ruimte nodig op uw bedrijfsterrein. Als u een bestelling plaatst, zorgen wij voor snelle levering, binnen 48 uur of soms zelfs sneller.

ISPM-15

Met behulp van onze eigen droogkamers voorzien wij producten van het ISPM-15 keurmerk. Deze behandeling, ook wel bekend als Heat Treatment, is essentieel om de verspreiding van levend ongedierte in hout te voorkomen. Dit is verplicht voor het exporteren van goederen buiten de Europese Unie.

Pallethandel De Boer is opgenomen in het centrale register van de Stichting Markering Houten Verpakkingen (SMHV), met registratienummer NL-062.

Onze website maakt gebruik van cookies om uw browse-ervaringen op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Gaat u voor een optimaal werkende website? Kies dan voor Accepteren. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.